Tiurana - Gastrobar Solés - Piscines

Tiurana té la força de la joventut. El poble va ser construït al costat de l'ermita de la Mare de Déu de Solés a principis del segle XXI per acollir alguns del habitants de l'antic poble anegat per les aigües de l'embassament del Rialb.

Un parell de rengleres de cases, en plan Macondo, amb molt d'espai destinat a l'oci, local social, pista coberta de mini tenis, camp de futbol, taula de ping pong, piscines.

També tenen certificat Starlight i acreditació de moturisme d'Ara Lleida. I un munt de projectes per tirar endavant, un reg agrari de 350 Ha, un camp de golf de 18 forats en 60 Ha, tres embarcaments a l'embassament del Rialb.

Restaurant Gastrobar Solés

És el local social del poble, té una terrassa amb bones vistes sobre l'embassament de Rialb. A les nits d'estiu hi ha un ambient fantàstic.

Si menja força bé, cuina professional. Sols agafen les reserves que poden gestionar, i tan el cap de sala com la cap de cuina són molt atens.
Evolució de la seva valoració a Google
Mes/Any Valoració Nombre d'opinions
Març del 2023 4.7 505

Les piscines

Les piscines no són massa grans, correctes pel tamany del poble. Tenen gespa artificial. Al costat hi ha uns bolets que giren i tiren aigua per als nens.

Pista de mini tenis

Museu d'oficis antics

Comentaris

Entrades populars